Litt om oss...

"Blås i Det" ble etablert i 1988, opprinnelig som et foreldrekorps til Lillås Skolekorps. Noen av de som var med og starte opp korpset er fortsatt spillende medlemmer i dag. Vi har gjennom årene også fått mange nye medlemmer, så vi er i dag ca. 30 spillende medlemmer, godt fordelt aldersmessig.

Vår dyktige dirigent siden 2008 er Emil Lehn som motiverer oss gjennom sin smittende energi og engasjement, og ikke minst med masse humor. Hver øvelse er en fin opplevelse og et pustehull i en ellers hektisk hverdag. Vi har øvelse hver torsdag kl. 19:00 på Holtan Ungdomsskole i Horten. Vi ønsker oss selvsagt nye medlemmer, og alle er hjertelig velkommen !

Hver eneste 17. mai siden 1989 har "Blås i Det" vært et fast innslag i Borgertoget i Horten.

FELLESSKAP


Hos oss spiller man sammen - drar på turer sammen - og har det hyggelig sammen i en uformell ramme. Korpset passer ypperlig for deg som bare ønsker å spille litt for gøy.

VIS HVA DU KAN


Korps er mer enn bare å marsjere i gatene i løpet av mai-måned. Vi arrangerer konserter og deltar på konkurranser. Selvfølgelig er vi også ute og marsjerer - ingen mai uten korpsmusikk i gatene !

SPILL ET INSTRUMENT


Vi har en rekke forskjellige instrumenter du kan velge mellom. Hvilke instrumenter avhenger av besetningen vi har, men alt fra klarinett og fløyte til slagverk og tuba. Hvis du har ditt eget privateide instrument, så kan du selvfølgelig gjerne bruke det.

ALLE FÅR DELTA


I korps er alle like viktige. Det er ingen reservebenk, ingen topping av laget og ingen deling av hverken kjønn eller alder. De eldste spiller med de yngste, og alle trengs for at korpset skal låte.

Styret i 2023 :

Leder :

Nestleder : 

Sekretær : 

Kasserer : 

Styremedlem : 

Styremedlem : 


Rolf Arne Arnesen (tlf : 93085153)

Bente Johansen (tlf : 45253376)

Vigdis Varlo (tlf : 95118686)

Karl Arild Berg (tlf : 92645104)

Hanne Bakke (tlf : 97550044)

Elisabeth Rye Eriksen (tlf : 90782762)